Servicii oferite

Ponton plutitor Danubius ofera clientilor sai momente de relaxare intr-un cadru natural desavarsit,pontonul fiind acostat intr-un golf care s-a format in timp la km 570 pe Dunare, aproape si de lacul Suhaia, creand astfel o microDelta, cu toate atuurile floristice si faunistice aferente unei Delte adevarate.

 In aceasta oaza de relaxare, clientii pontonului se pot bucura de organizari de seminarii, team-buiding-uri asociate cu mese festive , aniversari, gratare in aer liber,etc. 

 Deasemenea, zona este paradisul amatorilor de pescuit si vanatoare.

Pentru pescari se pot organiza partide de pescuit memorabile, cazare in 9 camere duble cu pat matrimonial, astfel incat partidele de pescuit se transforma incet - incet in mici concedii de odihna si agrement pentru pescari si familiile acestora.

Se asigura pescarilor, (contra cost) locuri de pescuit, refrigerarea sau prepararea capturilor.

Tarife pescuit: Garla Iancului, Balta Suhaia,km 570 Dunare

  • 30 Ron / pers (de la rasarit pana la apusul Soarelui) , pentru o captura maxima de 5 kg peste salbatic (caras, platica, oblete, avat, mreana, biban, pitroc, stiuca, salau);

Pentru cei mai indrazneti si cu spirit de aventura dezvoltat, se pot organiza partide de vanatoare in fondul de vanatoare Suhaia, detalii pe www.avpsinteragro.ro.